HAKKIMIZDA

Üretici bir kuruluş olan İZLEBİL 2010 yılında Trafik güvenliği konularında faaliyet göstermek üzere kurulmuştur. İZLEBİL faaliyetlerine Karayollarında Yatay işaretleme (Yol çizgisi ) ve Düşey İşaretleme (Yol Levhaları ) üretimi ve montajı ile başlamıştır. Zamanla faaliyet alanlarını genişletmiştir. Faaliyet alanlarına Cam Küreciği üretimi ile Slurry – Seal Microsurfacing Asfalt Uygulamalarını eklemiştir. İZLEBİL Türkiye içerisindeki tüm Kamu Kurum ve Kuruluşları işleri özel sektör firma işleri ve aynı zamanda yurtdışından gelen taleplere cevap vererek faaliyet göstermektedir. İZLEBİL’in şu anda Pendik / İSTANBUL ve Muratlı /TEKRDAĞ’ da üretim tesisleri mevcuttur.

Faaliyet alanlarımızın tamamı aşağıda sıralanmıştır.

MİSYONUMUZ

İZLEBİL ,kaynaklarını etkin şekilde kullanan, çevreye duyarlı, gelişmelere açık ve müşterilerine kaliteli ürün ve hizmeti sunar, ülkemizin önde gelen bir şirketi olmak amacıyla çalışır.

VİZYONUMUZ

Ulusal ve uluslararası pazarlarda dünya standartlarında hizmet veren bir şirket olarak büyümek ve daha fazla istihdam yaratmak ; aynı zamanda sürdürülebilir kalitede üretim yaparak, rekabet gücünü artırmayı hedefleyen bir anlayışla her zaman örnek bir firma olmak vizyonumuzun ayrılmaz parçasıdır.

Bizden Haberler

Trafik Levhaları

İstanbul 3.havalimanı yol çalışması

Başlangıç Tarihi: 11.03.2019

Tüm Haberler
İletişim Bilgileri

Merkez Adres :

Çınardere Mahallesi Gençlik Caddesi No:18/A Pendik İstanbul

Merkez Telefon : 0 216 378 57 03

Merkez E-posta : izlebil@izlebil.com.tr

Şube Adres : Ballıhoca Mah. Büyükkarıştıran OSB. Cad. NO:297 Süleymanpaşa /TEKİRDAĞ

Şube Tel : 0 282 373 77 92

Şube Faks : 0 282 373 77 94

Tüm Hakları Saklıdır @copy | Web Tasarım : globalmedya.com